Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Söyleşisi

Etkinlik Detayları

Saat: 10.00

Tarih: 23.05.2025

Yer: Uçhisar Yerleşkesi Konferans Salonu

Konuşmacılar:

Onur Aksoy, Control Union, Turizm Sertifikasyon Koordinatörü Baş Denetçi

Okan Dursun, Carbon Gate, Kurucu Ortak & CEO

Tuğçe Ertan Meriç, SC Certification, Güneydoğu Asya Sürdürülebilir Turizm Sertifikasyon Baş Denetçisi

Hamit Gökay Meriç, SC Certification, Güneydoğu Asya Sürdürülebilir Turizm, Sertifikasyon Koordinatörü

Moderatörler: 

Celal Uysal

Öğr. Gör. M. Ufuk Keşoğlu

Etkinliği Düzenleyen Bölüm/Program: Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Etkinlik Puanı: 10 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları)

Scroll to Top